Idei de marketing

Aboneaza-te la newsletter

Vei primi gratuit lista celor 200 de arme de Guerrilla Marketing, marca Jay Levinson. Apoi, periodic, idei care te ajuta sa le pui in practica.

idei-de-marketing

Cum stai cu marketingul?

Marketing Scorecard

Completeaza un chestionar in 5 minute pentru a face un scurt audit de marketing al companiei tale si a primi recomandarile aferente.

Completeaza formularul
cum-stai-cu-marketingul

Jay Says

Jay Conrad Levinson

The Father of Guerrila Marketing

I am really proud to introduce you to Alexandru Israil, who is a rare thing – he is a Certified Guerrilla Marketing Master Trainer, who has …

Asculta-l pe Jay
jay

Guerrila Marketing Remix

The Best Of Guerrilla Marketing

consultant si trainer MarketMinds, este co-autor.

Afla mai multe
guerrilla-marketing-remix

Resursă de marketing eficace și accesibil pentru companii mici și mijlocii

MISIUNE

Ajutăm companii mici și mijlocii să își crească profitul oferindu-le servicii de marketing profesioniste. Ca departament externalizat, gândim și implementăm, cu costuri accesibile, strategii de marketing realiste și eficiente. Lucrăm pe principiile Guerrilla Marketing, un brand pe care îl reprezentăm cu mândrie și pe care îl punem în slujba clienților noștri.

DE CE?

Marketingul este o funcțiune esențială a afacerii, iar mediul economic actual impune abordarea sa cu maximă seriozitate, de către profesioniști. Antreprenorii și managerii care înțeleg acest lucru îi acordă importanța cuvenită, mizează pe el și câștigă.

CUM?

Planificăm activitatea de marketing pe baza unui audit și a analizei factorilor interni și externi. Implementăm tactici de marketing care au în vedere toți cei 4C – Comunicare, Client, Cost și Convenabil. Punem în practică instrumente specifice, de la strategie de brand și poziționare până la marketing digital sau tactici neconvenționale. Măsurăm rezultatele și optimizăm periodic.

mecanism